Mulţumim, comunitate, că împreună suntem nr. 1! În iunie 2020, voi aţi stabilit un record incredibil pe PiataAuto.md!

1 Iulie 2020, 14:07
Redacţia PiataAuto.md
Voi, dragă comunitate de pasionaţi auto, sunteţi superbi! Voi ne-aţi întrecut orice aşteptări şi vă spunem cu un profund respect şi recunoştinţă un mare MULŢUMESC! În luna iunie 2020 voi aţi fost într-un număr la care n-am îndrăznit nici să visăm vreodată pe PiataAuto.md! Voi, în luna iunie 2020, aţi fost 1.3 milioane! Mai scriem odată, pentru că nici nouă nu ne vine a crede cât de mulţi suntem împreună: 1,303,724 vizitatori unici pe pacursul lunii iunie 2020! Tot în luna iunie voi aţi vizitat PiataAuto.md de aproape 2.4 milioane de ori, sau, dacă e să fim mai exacţi — 2,388,988 de vizite!
Şi tot iunie a fost luna în care ne-aţi confirmat încă o dată că versiunea nouă mobilă a PiataAuto.md e cea pe care o savuraţi mult mai des şi mai plăcut. Cota vizitelor de pe smartphone-uri a crescut de la 92.46% în mai 2020 la 95.65% în iunie 2020! Şi asta ne bucură nespus de mult, pentru că am muncit mult la ea, având în minte anume experienţa plăcută pe care ne-o doream pentru voi, comunitate!
O lună în urmă, după încheierea lunii mai, vă mulţumeam pentru că aţi vizitat în număr record PiataAuto.md — 469 mii de vizitatori unici pentru mai 2020. Dar atunci nici nu puteam spera la recordul pe care l-aţi stabilit voi în luna iunie pe PiataAuto.md, nici nu puteam spera la cât de numeroşi aţi devenit voi, dragă comunitate, aproape triplând cifra de la o lună la alta! În luna iunie au fost multe zile — şi la început de lună, şi la miez de lună, dar şi la sfârşit de lună, când voi aţi înregistrat peste 100 mii vizite pe zi! Noi făceam ochii cât cepele când ne uitam la cifrele astea, sincer, iar recordul absolut voi l-aţi înregistrat tot la sfârşit de lună: peste 163 mii de vizitatori într-o singură zi! Şi faptul că aceste recorduri vin din nou la sfârşit de lună ne spune nouă că avem împreună o dinamică de creştere excelentă!
Şi ştiţi ce ne mai bucură sincer, dragă comunitate? Că toate aceste cifre superbe marcate de voi sunt înregistrate fără ca ştirile PiataAuto.md să vă fie inserate în bucăţele pe alte site-uri de ştiri generaliste, impunându-vă să ne vizitaţi ca să aflaţi totul. Şi fireşte, atunci când deschideţi o ştire, păi deschideţi una, nu vă deschidem noi 10 alte ştiri una după alta pentru voi, într-o caşă menită să crească artificial afişările altor ştiri la pachet. Noi avem încredere în voi şi-n modul vostru de a alege, de a naviga, şi vă respectăm libertatea de a accesa ceea ce vă interesează, doar pentru că vreţi s-o faceţi.
Din nou, a crescut şi impactul postărilor în reţelele sociale, pagina de Facebook a PiataAuto.md înregistrând, de exemplu, în perioada 03 iunie - 30 iunie un impact total de 3.3 milioane de oameni, iar 2.2 milioane de oameni au interacţionat cu postările paginii! Şi toate aceste cifre sunt absolut organice, generate doar de voi, comunitate!
Nu există cuvinte suficient de mari şi de profunde pentru a vă transmite cât de recunoscători vă suntem, de aceeaşi vom zice un simplu şi sincer MULŢUMESC! Mulţumesc ţie, fiecăruia! Mulţumim vouă tuturor! Şi pentru a vă arăta profunda noastră recunoştinţă, vom încerca să vă spunem mulţumesc prin a fi şi mai buni mai departe, prin a vă aduce materiale, ştiri şi articole şi mai interesante, şi mai captivante, şi mai frumoase, şi mai relevante! Vă aşteptăm să fim şi mai mulţi în cea mai mare comunitate auto din Moldova! La fel ca şi până acum, toate canalalele noastre de social media sunt deschise să ne contactaţi, să ne scrieţi, să comentaţi, să ne trimiteţi materiale, idei, critici, sugestii sau pur şi simplu să schimbăm câteva vorbe împreună. Cum spuneam, am păşit împreună într-o nouă epocă a deschiderii totale, iar pe noi ne bucură fiecare comunicare cu voi, pentru că în această epocă nu mai există noi pe de o parte şi voi de altă parte — există doar un mare noi împreună, într-o comunicare autentică, noi cu toţii în aceeaşi tabără a unei comunităţi superbe de 1.3 milioane de oameni! De aici încolo hai să facem împreună lucruri şi mai frumoase, şi mai grandioase!

Ne închinăm în faţa voastră, comunitate şi vă mulţumim!
0
1,686
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!