Accident grav, cu mai multe semne de întrebare, azi dimineaţă la Bulboaca. Poliţistul de la volanul singurei maşini a decedat

13 August 2020, 10:39
Redacţia PiataAuto.md
Azi dimineaţă, în apropiere de satul Bulboaca, s-a produs un accident rutier grav, în urma căruia un poliţist, care se afla la volanul unei Honda CR-V, a decedat.
Comunicatul oficial al poliţiei spune că la volan se afla un poliţist în vârstă de 21 de ani, proaspăt angajat la Inspectoraul de Poliţie Anenii Noi, din 2019 încoace. Acesta ar fi pierdut controlul volanului, a derapat în afara carosabilului şi s-a izbit într-un copac, decedând pe loc, din păcate. S-a menţionat, de asemenea, că poliţistul era în afara orelor de lucru.

Am contactat ofiţerul de presă al poliţiei, responsabil de raionul Anenii-Noi, Silvia Vetcu, pentru a-i adresa câteva întrebări care se impun în acest caz. Era Honda CR-V unicul automobil implicat în accident, sau a mai existat un alt automobil, care a provocat eventual accidentul şi a plecat de la faţa locului? Ni s-a infirmat această versiune, comunicându-se că a fost implicat doar automobilul poliţistului.

Am vrut să aflăm şi dacă şoferul purta centura de siguranţă în momentul impactului, dar şi dacă s-a declanşat vreun airbag care să fi încercat să-l protejeze de severitatea impactului, întrucât acest model de Honda avea deja airbag-uri în dotare atunci când se producea. Din păcate nu ni s-a oferit un răspuns imediat. Ni s-a comunicat că ancheta urmează să stabileacă toate aceste detalii.

Ne exprimăm condoleanţe pentru familia celui aflat la volan şi pentru colegii lui poliţişti.
0
12,613
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!