(VIDEO) Noi informaţii de la poliţie despre accidentul cu 3 camioane de azi noapte de la Soroca. Depăşirea neregulamentară a fost cauza!

12 August 2020, 10:11
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia vine cu noi informaţii despre accidentul grav produs azi noapte pe traseul R14 din raionul Soroca, la intrarea în satul Racovăţ, în care au fost implicate 3 camioane şi a decedat 1 persoană.
Astfel, am aflat că tragedia s-a produs în jurul orei 22:40, aseară, când un şofer de camion DAF, în vârstă de 32 de ani, a ieşit la o depăşire neregulamentară a unui alt camion de aceeaşi marcă, în zona intersecţiei cu pricina, unde, fireşte, depăşirea e interzisă. La volanul camionul depăşit se afla un bărbat de 50 de ani, din Bender.

În momentul depăşirii, însă, de pe contrasens venea regulamentar un alt camion Volvo, condus de un bărbat de 58 de ani din raionul Sângerei, cu care primul camion DAF, aflat în plină depăşire neregulamentară, s-a şi ciocnit frontal, în impact fiind atins şi rezervorul de combustibil al camionul Volvo. În rezultatul impactului, ambele camioane care s-au ciocnit frontal au luat foc, în timp ce celălalt camion DAF a fost proiectat în afara carosabilului.
Cabinele ambelor camioane care s-au ciocnit frontal s-au deformat puternic. Totuşi, şoferul din camionul Volvo a putut fi scos de către un echipaj al Poliţiei de Frontieră, care trecea întâmplător pe alături, fiind ulterior transportat la spital. Şoferul din DAF, însă, era încarcerat între fiarele cabinei şi nu a putut fi scos în timp util, motiv din care a decedat în cabina arzândă. La venirea pompierilor şi celorlalte servicii de intervenţie, şoferul decedase deja.
1
11,236
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!