(VIDEO) Noul Mercedes-Benz S-Class surprins cu camuflaj minim în timpul testelor

19 August 2020, 17:12
Denis Godorozea
Doar două săptămâni au mai rămas pentru probabil cea mai importantă premieră în industria auto din acest an — noul Mercedes-Benz S-Class W223. În calea sa spre debutul mondial, S-Class şi-a etalat de mai multe ori exteriorul şi habitaclul super tehnologizat, iar acum prototipurile de teste nu se tem să iasă pe drumurile publice cu camuflaj minim, astfel încât să-i putem descoperi designul exterior în detaliu.
Cu noile imagini din materialul video de mai jos putem vedea în detaliu semnăturile LED ale blocurilor optice frontale, precum şi indicatoarele de viraj, ce nu vor fi dinamice cum se anticipa, cel puţin pe prototipul de teste. Totodată, ciudate par mânerele clasice ale portierelor, asta din motiv că anterior S-Class-ul nou fusese surprins cu mânere retractabile, ascunse în interiorul portierei. O fi pregătit germanii mai multe versiuni de mânere? Sau cele retractabile vor fi rezervate doar versiunilor de top, cu ampatament mărit, de exemplu?
Detalii despre substratul tehnic lipsesc încă — aceste informaţii urmează să fie dezvăluite în cadrul premierei mondiale, programate pentru 2 septembrie 2020. Acum cunoaştem doar că limuzina de top va avea un coeficient aerodinamic record în clasă, de 0.22. S-Class va putea fi echipat cu diverse unităţi de propulsie, hibride clasice şi plug-in hybrid, iar varianta 100% electrică va fi rezervată, cel mai probabil, pentru viitorul coupe cu 4 uşi de top EQS.
0
5,226
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!