(VIDEO) O maşină, spulberată de tren în România, în timp ce pasagerul făcea live pe Facebook

17 August 2020, 12:16
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cutremurător a avut loc acum două zile în România, în oraşul Prahova. Pe cât de cutremurător, pe atât de clişeic, însă, aducând în nou în prim plan problema distragerii de la condus cu tot soiul de alte activităţi, inclusiv transmisiune live pe reţele sociale.
Accidentul e cu atât mai ciudat, cu cât, în acest caz nu şoferiţa era cea care făcea live, ci partenerul ei, în rol de pasager. Acesta inclusese transmisiunea în direct, fuma şi dansa pe ritm de manele. Unele surse media din România scriu că el era un lăutar de manele, cunoscut prin zonă.

În timp ce el îşi desfăşura transmisiunea, filmând-o şi pe partenera sa la volan, automobilul în care se aflau — un Ford Focus — s-a apropiat de o trecere de cale ferată, unde şoferiţa a ignorat indicatoarele de stopare şi cedare a trecerii. În acel moment, un tren care venea din partea dreaptă a intrat din plin în automobilul celor doi, totul rezultând într-un grav accident, clipele dinaintea căruia au fost transmise în direct în acel live de pe Facebook.

Bărbatul a murit la faţa locului, încercările de a-l resuscita fiind nereuşite. Femeia, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital.
0
8,716
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!