(VIDEO) O nouă zi de week-end a poliţiei din Moldova: zeci de şoferi băuţi, fără centuri sau cu acte în neregulă

29 August 2020, 15:41
Redacţia PiataAuto.md
E doar prima zi de week-end, dar poliţia numără deja zeci de şoferi beţi, fără centuri cuplate sau cu acte în neregulă, pe care i-a prins în ultimele 24 de ore.
Mai exact, 10 şoferi au fost depistaţi în stare de ebrietate, iar din câte se poate vedea din video-ul de mai jos, unii dintre ei abia de puteau împleti două vorbe. 12 şoferi nu aveau permisul de conducere asupra lor, iar 58 — nu aveau trecută revizia tehnică! De asemenea, 50 de şoferi nu aveau centura de siguranţă cuplată.

Când trecem la depăşiri de viteză, încălcările ultimelor 24 de ore, documentate de poliţie nu mai sunt de ordinul zecilor, ci sutelor. Mai exact, 420 de şoferi au fost surprinşi gonind peste limita legală de viteză. În total, în ultimele 24 de ore poliţia a raportat peste 900 de încălcări documentate! Aproape o încălcare pe minut, fixată la nivel de ţară!

În video-ul de mai jos, publicat azi de poliţie, puteţi vedea câţiva dintre şoferi băuţi prinşi în ultimele 24 de ore. Poliţia vă îndeamnă să-i anunţaţi imediat dacă vedeţi pe cineva băut că intenţionează să urce la volan sau conduce un automobil, la numărul de telefon 067112902 sau 112.
0
3,827
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!