(VIDEO) Un copil a fost la un pas de a fi strivit chiar pe o trecere de pietoni din Chişinău

26 August 2020, 15:14
Denis Godorozea
Un copil a fost la doar un pas de a fi strivit de un automobil chiar pe trecerea de pietoni pe strada Grenoble din Chişinău, pe care o traversa regulamentar. Tragedia s-ar fi fost produs după un scenariu clasic, dar pe care încă nu l-au însuşit toţi şoferii.
Un automobil marca SEAT a oprit în preajma trecerii de pietoni pentru a ceda copilului, aflat în acel moment pe trotuar cu intenţia de a traversa strada. SEAT-ul se afla pe prima bandă şi, chiar oprind în faţa trecerii, ceilalţi şoferi, ce circulau pe cea de-a doua bandă cu acelaşi sens de mers, nici măcar nu au apucat să încetinească. Astfel, copilul a fost la un singur pas de a fi strivit de o Dacia Logan, dar a observat la timp maşina şi şi-a salvat viaţa, fugind speriat înapoi pe trotuar. Ulterior, şoferul SEAT-ului a ieşit din maşină şi a ajutat copilul înspăimântat să traverseze, iar culmea e că şoferul din Dacia şi-a continuat drumul.

De ce să fim atât de grăbiţi încât să riscăm nu doar viaţa celor din jurul nostru, chiar şi celor mici, dar şi propria libertate? De ce atunci când văd, că alte automobile încetinesc în faţa trecerii de pietoni, unii şoferi continuă să meargă cu aceeaşi viteză, ba poate accelerând chiar? Zilnic au loc tragedii pe drumurile Moldovei, oare nu au însuşit toţi şoferii legea obligatorie, de a opri în faţa trecerii de pietoni? Chiar dacă nu se vede pietonul, dar încetineşte un alt automobil?
0
1,526
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!