(VIDEO) Furios şi Iute în viaţa reală: poliţie şi echipe SWAT pe urmele unui camion incontrolabil

7 August 2020, 11:08
Denis Godorozea
Un caz incredibil a avut loc pe traseele statului american Ohio — poliţia a urmărit un cap tractor Volvo după ce alţi participanţi la trafic au raportat comportamentul agresiv al şoferului, care a fost la câţiva paşi de a provoca accidente înfiorătoare, circulând pe contrasens. Până la urmă, forţele de ordine au apelat la ajutorul echipei SWAT.
Mai mulţi şoferi au apelat serviciile de urgenţă pentru a raporta riscul major la care sunt supuşi participanţii la trafic de un şofer de camion Volvo, care se angajase în condus agresiv, manevre periculoase şi viteză excesivă pe contrasens. Poliţia a început imediat urmărirea, dar nu prea poţi opri un camion imens cu un autoturism, chiar şi fortificat, precum cele din poliţie.

Culmea este că în timpul urmăririi şoferul ce a pus pe jar poliţia a telefonat serviciul de urgenţă, sugerând că soţia, care a fost luată ostatică în acel moment în camion, l-ar fi înşelat. Acesta le-a mai spus oamenilor legii că nu se va lăsa uşor bătut, pentru că nu vrea să înfunde puşcăria următorii 20 de ani şi va provoca poliţia să-l omoare.
*Imagine simbol

Din fericire, acesta a eliberat curând femeia, care ulterior a fost transportată la spital, dar nu a avut de suferit leziuni corporale grave. Bărbatul, însă, nu a planifica să se oprească, punând în continuare în pericol viaţa altor participanţi la trafic. Astfel, poliţia s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul celor de la SWAT, care au stăpânit rapid camionul, cu focuri de armă, oprind forţat motorul. Şoferul a fost reţinut nevătămat şi... probabil va înfunda puşcăria pentru cel puţin 20 de ani, aşa cum se temea.
0
39,756
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!