Aşa arată cele 5 troleibuze articulate noi care urmează să ajungă pe străzile Chişinăului

10 Septembrie 2020, 16:24
Denis Godorozea
Primarul general al municipiului Chişinău a publicat imagini cu procesul de asamblare a celor 5 troleibuze articulate, care urmează să ajungă pe străzile capitalei în viitorul apropiat. Procesul de producţie este aproape finalizat, semn că vehiculele vor ajunge să circule prin Chişinău în următoarele săptămâni, potrivit primarului, în luna septembrie.
Potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a primarului, ultima dată autorităţile locale de la Chişinău au achiziţionat unităţi de transport publice articulate în urmă cu 16 ani, în 2004. Conform planului de renovare a transportului electric, însă, până la sfârşitul acestui an în cadrul Regiei Transport Electric urmează să fie asamblate alte 30 troleibuze noi, însă clasice, de ultimă generaţie.
Autorităţile sugerează că noile unităţi de transport vor fi dotate cu echipamente de ultimă generaţie. În special, este vorba despre sisteme de aer condiţionat funcţionale şi eficiente, rampe de acces pentru persoane cu nevoi speciale, podea coborâtă şi prize USB puse la dispoziţia călătorilor pentru a încărca dispozitivele mobile în timpul călătoriei.
0
6,868
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!