Cel mai ghinionist român din Germania? Un lanţ de încălcări, descoperite întâmplător de poliţia germană la un şofer din România

22 Septembrie 2020, 09:46
Redacţia PiataAuto.md
Sunt zile în care ghinionul se ţine lanţ, ar putea zice un şofer din România, prins întâmplător week-end-ul trecut de poliţia germană cu un şir lung de încălcări şi infracţiuni.
Omul a vrut să-şi alimenteze maşina la o staţie peco din Aurach, Germania, însă din greşeală a turnat benzină în loc de motorină. În urma acestui fapt, s-a iscat o adevărată daravelă la staţie, iar în scurt timp şi-a făcut apariţia şi un echipaj de poliţie.

În urma inspecţiei, poliţiştii au descoperit că şoferul avea permisul suspendat şi, respectiv, interdicţie de a conduce un automobil. Aşa că aceştia l-au luat la secţie pentru documentări mai avansate. Aici, nefiind domiciliat în Germania, acuzatorul i-a aplicat şi o cauţiune de 250 euro.

Românul i-a dat portmoneul unui poliţist, pentru ca acela să-l ajute să ia de acolo banii, în bancnote a câte 50 de euro. Surpriză şi aici, însă — poliţiştii au descoperit că bancnotele erau false! Fireşte, acuzatul a zis că n-are idee cum au ajuns acele bancnote acolo, aşa că acuzatorii s-au rezumat la a-i mări cauţiunea la 500 de euro, pe care românul a plătit-o cu bani reali, de această dată.
Abia după asta i s-a permis să plece, dar nu în calitate de şofer, bineînţeles.
0
12,878
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!