Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un moldovean ar fi prada unor escroci cu un automobil cu acte false reţinut la intrare în ţară

7 Septembrie 2020 - 14:29
Denis Godorozea
Poliţia de Frontieră a relatat despre reţinerea unei Skoda Superb de generaţie curentă, pre-facelift, la intrare în ţara noastră. Maşina înmatriculată în Franţa a fost achiziţionată, conform informaţiilor preliminare, de un concetăţean de-al nostru, dar nu va putea fi înmatriculată legal în ţara noastră, iar asta pentru că angajaţii poliţiei de frontieră au depistat nereguli în actele cu care a încercat să intre în ţară concetăţeanul nostru.
Cazul a fost înregistrat în PTF Leuşeni în această dimineaţă. Un bărbat în vârstă de 33 ani a încercat să intre în ţară la volanul unui automobil de model Skoda Superb, înmatriculat în Franţa, produs în 2018. Maşina a fost reţinută imediat ce poliţiştii de frontieră au depistat indici de falsificare în certificatul de înmatriculare emis în Franţa, iar o verificare mai minuţioasă a confirmat dubiile inspectorilor. Astfel, a fost iniţiată o anchetă în conformitate cu art. 361 (al. 1) al Codului Penal al Republicii Moldova. Maşina a fost reţinută pe perioada anchetei, iar şoferul şi-a continuat drumul.

Se pare că concetăţeanul nostru a ajuns prada unor escroci, care l-au păcălit în momentul achiziţiei cu acte false. De menţionat, că bărbatul din ţara noastră a achitat pentru maşina din imagini 8,000 euro, deci simţitor mai puţin decât costă un asemenea model de doar 2 ani în Europa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2020 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter