Cât de ciudat poate fi noul BMW X8 cu faruri duble? Cea mai detaliată imagine render

28 Octombrie 2020, 17:36
Denis Godorozea
Bavarezii pregătesc lansarea unui SUV absolut nou, numit X8, care vine să se dueleze cu cele mai luxoase automobile de teren din lume dar şi să spargă stereotipurile stabilite de ani buni în gama BMW. Zicem asta pentru că, potrivit imaginilor "spion" cu maşina camuflată, varianta de serie va renunţa la limbajul stilistic distinctiv BMW, urmând să aibă faruri duble. Totodată, X8 va fi primul SUV cu indice par din gamă, care nu va avea o caroserie de tip coupe.
Blocurile optice frontale etajate au devenit un soi de mainstream în rândul constructorilor auto. Această arhitectură frontală este răspândită în special pe SUV-urile mari, iar inginerii sugerează că decizie îmbunătăţeşte iluminarea şi previne orbirea celorlalţi participanţi la trafic, în special cei de pe contrasens. Chiar şi aşa, asemenea ciudăţenii stilistice pot fi văzute şi pe SUV-urile compacte urbane, precum e şi Hyundai Kona, de exemplu. Acum se pare că până şi BMW va recurge la un asemenea design.

Creaţia celor de la Kolesa.ru arată mai mult decât ciudat, iar asta pentru că imaginile cu prototipurile de teste disponibile la moment sunt prea puţin informative. Astfel, X8-ul din imaginile lor render pare să fi preluat semnăturile LED în partea de sus de la Skoda Kodiaq, având mai jos faruri micşorate, preluate de la X7, în prezent cel mai mare SUV bavarez. Posteriorul surprinde cu un aspect stilistic mai dinamic, în ciuda siluetei clasice de SUV, cu blocuri optice imense cu forme inspirate de la SUV-urile coupe din gamă, precum X4 sau X6.
Ei bine, nu ne rămâne decât să aşteptăm noi imagini cu prototipurile de teste BMW X8 şi premiera oficială. Anticipăm că cu un asemenea limbaj stilistic, bavarezii vor stârni noi controverse în armata lor de fani, precum a făcut-o proaspătul BMW Seria 4, dar şi bolizii de performanţă M3 şi M4.
0
9,248
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!