Cei mai devotaţi fani: Subaru a ajuns în Cartea Recordurilor cu cel mai mare festival auto

8 Octombrie 2020, 18:03
Denis Godorozea
Subaru a ajuns în Cartea Recordurilor Guiness cu cea mai mare paradă a fanilor, care a fost organizată în SUA. Cei mai devotaţi fani ai mărcii s-au întrunit la evenimentul dedicat mărcii japoneze, dar cu un scop caritabil, respectând, totodată, şi restricţiile impuse în legătură cu situaţia pandemică din ţară.
Evenimentul Subiefest a fost organizat sub patronajul Subaru of America şi divizia STI, iar în acest an a adunat un număr record de 1,751 automobile într-un singur loc, depăşind cu mult cifra stabilită în Cartea Recordurilor în 2015, când un eveniment similar a adunat "doar" 549 automobile.
Subiefest are loc în SUA în fiecare an, iar organizatorii au decis să nu-l anuleze în 2020 în ciuda pandemiei de coronavirus, ci doar au schimbat niţel formatul petrecerii — fanii mărcii au participat la eveniment doar în maşini, astfel asigurându-se distanţa socială necesară, riscul de infectare fiind minim.
Ca şi anterior, evenimentul are şi un scop caritabil. Fiecare participant a făcut câte o donaţie bănească în momentul înregistrării, urmând ca Subaru of America să contribuie cu o sumă mai mare în fondul Feeding America. Banii vor fi folosiţi pentru ajutorul persoanelor nevoiaşe prin achiziţia a circa 500,000 prânzuri.
0
449
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!