BMW Seria 3 F30 va putea avea grile ca la noul M4! Proiectul tunerilor din România

25 Noiembrie 2020, 11:17
Denis Godorozea
Deşi din momentul premierei coupe-ului BMW Seria 4 G22 noul limbaj stilistic cu grile imense în partea frontală a fost criticat chiar şi de fanii înrăiţi ai mărcii bavareze, nu putem nega că această picanterie estetică este, probabil, şi cel mai important punct de atracţie a noilor generaţii Seria 4, M3 şi M4. Cel puţin în materie de design, or aceste maşini vor cuceri privirile tuturor în trafic.
Ei bine, în ciuda criticilor, se pare că există şi posesori de generaţii precedente BMW Seria 3, precum sedanul F30, care şi-ar dori un asemenea design neobişnuit, iar tocmai pentru ei atelierul KITT Tuning din România pregăteşte un pachet de modificări vizuale ce include o bară frontală cu două grile integrate identice cu cele ce pot fi văzute pe sportiva de generaţie nouă M4 G82.

Deocamdată, tunerii au publicat o singură imagine cu proiectul în derulare, unde este surprins un sedan Seria 3 F30 cu noua bară, nevopsită deocamdată. Ei bine, bara celor de la KITT nu repetă chiar în totalitate exteriorul noilor M3 şi M4, iar asta din cauza diferenţelor simţitoare la nivelul structurii părţii frontale şi farurilor diferite, dar forma grilelor pare a fi exact similară, inclusiv şi inciziile de aer de mai jos.
BMW Seria 3 F30 cu bară de protecţie şi calandru standard

Prezentarea întregului pachet de modificări va avea loc în viitorul apropiat, iar noi vă invită să vă expuneţi părerea despre proiectul tunerilor români — mulţi dintre posesorii Seriei 3 de generaţie precedentă şi-ar dori o asemenea modificare stilistică?
0
1,465
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!