Confiscat în 30 secunde: un britanic a rămas fără automobil în timp record după ce l-a cumpărat

30 Noiembrie 2020, 18:12
Denis Godorozea
Achiziţia unui automobil nou, fie şi rulat, este mereu un proces foarte emoţionant pentru marea majoritate de automobilişti, iar în acele prime clipe de exploatare momentele nefaste sunt cu atât mai dureroase, precum prima groapă în care dai cu roata, prima zgârietură minusculă pe caroserie sau, cum în cazul unui bărbat din Marea Britanie, prima confiscare...
Proaspătul posesor de Renault Megane de a doua generaţie, în versiunea CC, deci varianta decapotabilă a compactei franceze, a rămas fără maşină în doar câteva clipe după ce a cumpărat-o. Bărbatul şi poliţia din Northampton au stabilit un soi de anti-record, or maşina a fost reţinută în doar aproximativ 30 secunde din momentul în care bărbatul a devenit oficial posesorul ei.

Megane-ul a atras atenţia unui echipaj de poliţie în moment ce părăsea parcarea specială de unde a fost cumpărat, când şoferul neatent a fost la un pas de a accidenta maşina poliţiştilor. Inspectorii au intervenit în grabă, au oprit şoferul şi i-au solicitat actele. Dar, probabil în grabă, şoferul nu a reuşit să-şi asigure bunul pe patru roţi, iar în Marea Britanie acesta este un temei legal de a confisca automobilul. Astfel, maşina a fost evacuată la parcarea specială, iar şoferul s-a ales cu o amendă în mărime de 300 lire sterline.
0
4,787
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!