Cum arată un Duster cu tuning premium, marca Range Rover

10 Noiembrie 2020, 16:08
Denis Godorozea
Dacia Duster a schimbat din momentul apariţiei două generaţii şi a reuşit să devină unul dintre cele mai de succes modele din gama constructorului din Mioveni. Maşina este apreciată pentru fiabilitatea şi costurile reduse de achiziţie şi exploatare, în raport cu alte modele disponibile pe piaţă, dar din acelaşi motiv are şi un design mai rezervat. De altfel, au existat mai multe încercări de a-i crea o imagine "mai scumpă" Duster-ului, iar cu o nouă idee vin ruşii de la Kolesa.ru.
Cum să-i oferi unei maşini accesibile un aspect mai nobil? Probabil, să ocheşti detalii la modele cu adevărat scumpe, cum sunt cele din gama Range Rover. Anume de la acest model se inspiră proiectul ruşilor bazat pe Renault Duster de primă generaţie, comercializat până acum în Rusia. Duster păstrează formele familiare chiar şi la nivel de faruri, însă acum acestea au semnături LED inspirate de la modelele britanice, dar şi o parte frontală mult mai agresivă, cu calandru nou şi bară de protecţie cu incizii de aer generoase.
Toate elementele de protecţie nevopsite de pe caroserie au fost înlocuite cu unele noi, tot negre, dar lucioase, care să inspire un caracter sportiv sau premium SUV-ului. La posterior se regăseşte o bară de protecţie nouă, cu un difuzor pe partea inferioară şi două terminaţii duble ale sistemului de evacuare. Mai sus vedem blocurile optice spate de formă familiară dar cu structură interioară modificată şi, fireşte, LED-uri integrate, care parcă amintesc de proaspătul Defender.

Din nefericire, ruşii nu s-au aventurat în modificarea interiorului robust al maşinii, dar cert este că cu un asemenea pachet exterior Duster va cuceri multe priviri în trafic. Rămâne doar ca un atelier de tuning să preia ideea şi să o implementeze în viaţa reală! Bănuim că un asemenea proiect şi-ar găsi cumpărătorii.
0
6,386
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!