Aşa poate arăta concurentul noului S-Class de la BMW: imagini render cu viitoarea generaţie Seria 7

18 Decembrie 2020, 10:46
Denis Godorozea
Pregătirile pentru actualizarea amplă a familiei Seria 7 şi X7 sunt în toi la BMW. Bavarezii urmează să prezinte versiunea actualizată a SUV-ului X7, versiunea de lux a acestuia cu indicele X8, dar şi noua generaţie a berlinei Seria 7, care să opună rezistenţă noului Mercedes-Benz S-Class. Prototipurile acestor modele au fost surprinse de mai multe ori camuflate pe drumurile publice, dar mai aproape de premieră acestea îşi dezvăluie mai multe elemente de design, astfel încât designerii entuziaşti pot anticipa cam cum vor arăta versiunile de serie.
După imagini render cu viitoarele X8 şi X7 facelift, cei de la Kolesa.ru au pregătit şi imagini cu viitoarea navă amiral Seria 7. Se pare că berlina de top va prelua limbajul stilistic de la SUV-urile mai mari, având o fascie frontală dominată de o grilă imensă şi faruri duble. Se pare că bavarezii vor renunţa la concepţia numită „angel eyes” cu lumini de zi LED încorporate în faruri, iar acestea vor fi acum etajate, pe partea de sus fiind rezervate luminile de zi orizontale, iar mai jos farurile propriu-zise.

La posterior, dimpotrivă, modificările în raport cu actuala Seria 7, modificările vor fi mai rezervate. Fireşte, la posterior se va regăsi o bară de protecţie restilizată, însă corpurile vor păstra formele distinctive cu dungi LED mai înguste.
Deocamdată bavarezii nu au specificat o dată exactă a premierei noii Seria 7. Actualul sedan a fost dezvăluit în premieră în 2015, după care a beneficiat de un facelift de mijloc de carieră ce a adus în sine modificări stilsitice mai consistente. Respectiv, noul model ar putea debuta fie până la finalul anului viitor, fie în 2022. Ce ziceţi de posibilul design al noii Seria 7?
0
10,772
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!