Căutată de poliţia britanică: femeia a cumpărat un Range Rover cu act de identitate fals, dar a şi zâmbit în faţa camerei

30 Decembrie 2020, 13:32
Denis Godorozea
Premiul pentru prostia anului în Marea Britanie va merge în acest an, cel mai probabil, la această femeie. Numele ei nu este cunoscut încă, or oamenii legii au solicitat ajutorul cetăţenilor pentru a identifica persoana, dar faima ei va ajunge departe şi peste hotarele Regatului Unit! Asta pentru că a îndrăznit să cumpere un Range Rover Sport prin fraudă, dar nu a refuzat să mai facă şi o poză alături de maşină în momentul "achiziţiei".
Cazul a avut loc în Fareham, Hampshire, când într-o bună zi femeia a vizitat o reprezentanţă auto pentru a cumpăra un Range Rover Sport. Cel mai probabil, aceasta a ochit un SUV rulat, or maşina indica un preţ de aproximativ 40 mii lire sterline, deci cam cu 25 mii lire mai puţin decât costă un asemenea model nou-nouţ. Dar fireşte, chiar şi rulat, tot Range Rover rămâne, mai ales dacă este vândut în cadrul dealer-ului oficial, inspectat şi deservit minuţios.
Potrivit poliţiei, femeia a prezentat un act de identitate fals în momentul achiziţiei, în baza căruia au şi fost întocmite actele de vânzare-cumpărare, după care a fost liberă să plece cu noua sa maşină şi să aştepte livrarea certificatelor şi documentelor bancare necesare pentru finalizarea afacerii prin poştă. Însă buletinul prezentat de femeie conţinea informaţiile de identificare a unei persoane terţe, care a şi bătut alarma când a recepţionat prin poştă documentele aferente "achiziţiei" pe care, fireşte, nu a focut-o! Atunci schema a şi fost deconspirată, dar acum singura probă deţinută de poliţie şi reprezentanţa auto despre infractoarea ingenioasă este poza de mai sus.
0
1,760
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!