Dacia Moldova anunţă preţurile pentru noile Logan şi Sandero! Cât costă cele mai accesibile versiuni?

4 Decembrie 2020, 10:19
Denis Godorozea
Importatorul oficial Dacia în Moldova a afişat lista de preţuri pentru noile generaţii Logan şi Sandero. Cum anticipam mai devreme, în ţara noastră vor fi disponibile câte trei nivele de echipare pentru fiecare model, dar şi câte trei motorizări, dintre care două pe benzină şi una alimentată cu gaz. Cu schimbul de generaţii, însă, Logan şi Sandero s-au scumpit cu 1,280 euro în cazul versiunii de bază Logan şi cu 1,480 euro în cazul versiunii de bază Sandero.
Noul Logan

Aşadar, noul Logan porneşte în Moldova de la 8,580 euro în versiunea de bază Acces cu motor pe benzină sub capotă, de 1.0 litri, aspirat natural, ce livrează 65 CP şi se cuplează exclusiv la cutia manuală. În interpretarea respectivă Dacia Logan este echipată cu faruri LED pentru lumini de zi şi faza scurtă, dar nu are vreun sistem de aer condiţionat la bord. Totodată, pe exterior aceste maşini vor putea fi distinse prin bare de protecţie şi capace pentru oglinzile retrovizoare exterioare nevopsite. La bord nu sunt prevăzute comenzi electrice pentru oglinzi şi geamuri şi, fireşte, lipseşte sistemul multimedia cu central. În schimb, în materie de siguranţă chiar şi cea mai accesibilă versiune Logan are întreg setul de sisteme active şi pasive, inclusiv cel de frânare automatizată de urgenţă, ABS, ESP şi 6 airbag-uri, din acest punct de vedere echiparea Acces fiind identică cu interpretările de top.
Motorul turbo pe benzină, de 1.0 litri şi cu 90 CP la activ este disponibil începând cu interpretarea de mijloc Essential şi porneşte în ţara noastră de la 10,580 euro. Un Logan alimentat cu gaz va costa cel puţin 10,980 euro, iar tandemul dintre motorul turbo de 1.0 litri cu 90 CP şi cutia cu variaţie continuă costă 12,180 euro, fiind disponibil exclusiv în varianta de top Comfort.
Dacia Sandero

Cu schimbul de generaţii hatch-ul Sandero a indicat o scumpire de 1,480 euro, având acum un preţ minim de 8,880 euro în versiunea incipientă Acces cu motor aspirat natural de 1.0 litri cu cutie manuală. În materie de dotări, Sandero Acces este similar cu Logan, dar tradiţional hatchback-ul are un preţ ceva mai mare.
Curios este că Dacia Sandero nu este oferit în ţara noastră cu nivelul de echipare de mijloc Essential, lista motorizărilor şi versiunilor disponibile fiind limitată la o singură variantă Acces în tandem cu motorul de bază, pe când celelalte motorizări, inclusiv benzinarul turbo, versiunea LPG şi cutia cu variaţie continuă sunt oferite doar în nivelul de top de echipare. Sandero cu motor turbo şi 90 CP costă cel puţin 10,880 euro, motorizarea LPG indică un preţ de 11,280 euro, iar interpretarea de top cu CVT costă 11,880 euro.
De menţionat că cu schimbul de generaţii Dacia a revizuit nivelele de echipare disponibile pentru Logan şi Sandero, iar pe lângă sistemele de siguranţă activă avansate există şi alte elemente surprinzătoare la bord, despre care vom relata într-un articol separat. Rămâneţi aproape!
0
2,800
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!