Hoţi din Marea Britanie au furat tot ce-au putut dintr-un Mercedes-Benz C-Class Coupe

20 Decembrie 2020, 13:56
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută un locuitor din West Bromwich, Marea Britanie, a fost răvăşit să-şi găseasc Mercedesul său devastat de hoţi. Acesta l-a găsit practic dezmembrat de tot ce s-a putut în faţa casei sale.
Hoţii au acţionat cu precizie şi rapiditate jefuind acest Mercedes-Benz C-Class Coupe. Ei au furat toate 4 roţi, capota, ambele portiere, uşa portbagajului, ba chiar şi scaunele faţă din habitaclu. Chiar şi capacul de la rezervor l-au furat.
Din imagini se mai poate vedea că hoţii au încercat să fure şi scaunele spate, demontând zona centrală a acestora, dar, fiind vorba de un coupe, probabil le-a fost mai dificil să le scoate şi le-au lăsat baltă.
Paul Hampton, proprietarul maşinii, se arată mirat că hoţii au lucrat într-atât de discret, încât n-au trezit nici câinele, nici senzorii de mişcare ai unele camere video din faţa casei sale. Abia dimineaţa el a fost trezit de vecinul său, care-i bătuse la uşă pentru a-l anunţa ce s-a întâmplat cu maşina sa.
Din fericire, maşina era în leasing şi era asigurată. Poliţia, venită la faţa locului, spune că a descoperit mai multe amprente, inclusiv amprenta unei mâini întregi pe pielea de la interior. Aşa că găsirea făptaşilor ar trebui să fie doar o problemă de timp.
0
3,360
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!