Sistem multimedia pe toată suprafaţa planşei de bord: Mercedes povesteşte despre MBUX Hyperscreen

22 Decembrie 2020, 15:39
Denis Godorozea
Mercedes-Benz continuă să-şi tachineze fanii cu noi informaţii despre viitoarea premieră — electromobilul de top EQS. Acesta va fi un soi de S-Class în lumea electromobilelor, dar cu siluetă mult mai dinamică, iar dacă credeţi că toate tehnologiile noi pregătite de germani au debutat odată cu noul W223, atunci Mercedes-Benz zice că are încă multe suprize, rezervate noului EQS.
Interiorul Mercedes-Benz Vision EQS Concept

Mai devreme Mercedes-Benz a relatat despre filtrul HEPA, care va purifica aerul ajuns în interiorul electromobilului precum sălile de operaţii. O altă picanterie tehnică, atractivă în special pentru cei obsedaţi de tehnologiile informaţionale, va fi sistemul multimedia de generaţie nouă, numit MBUX Hyperscreen. După cum sugerează şi denumirea, acesta va fi prezentat de un corp imens curbat al ecranului sistemului multimedia care va integra şi afişajele instrumentarului de bord digital şi se va situa pe întreaga lăţime a planşei de bord, chiar şi în faţa pasagerului din dreapta şoferului. Mai devreme Mercedes-Benz anunţa că noul MBUX va fi dotat şi cu un sistem de inteligenţă artificială.
Prima imagine teaser cu sistemul multimedia MBUX Hyperscreen

Deocamdată germanii au publicat o singură imagine teaser ce dezvăluie doar o mică parte a noului ecran multimedia. Prezentarea oficială va avea loc online în 7 ianuarie 2021.
0
1,567
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!