Un avion de mici dimensiuni s-a ciocnit cu un SUV pe o autostradă din SUA

4 Decembrie 2020, 12:51
Denis Godorozea
Un accident mai puţin obişnuit a avut loc pe o autostradă din statul american Minnesota acum câteva zile — un SUV s-a ciocnit cu un avion de mici dimensiuni, chiar pe cea de-a treia bandă a drumului. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului.
Avionul a fost pilotat de un bărbat de 52 ani, pilot profesionist, care s-a văzut nevoit să aterizeze pe autostradă după ce s-a defectat singurul motor al avionului Bellanca Viking, astfel prevenind o adevărată tragedie, având la bord şi o pasageră. Dar din cauza vizibilităţii reduse în orele nocturne, avionul compact nu a fost văzut de o femeie ce circula pe cea de-a treia bandă a autostrăzii cu un SUV. Astfel, impactul nu a putut fi prevenit. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Ulterior avionul a fost evacuat de pe autostradă.
Solicitat telefonic, un pilot din cadrul Asociaţiei de piloţi din SUA a relatat, că se permite aterizarea avioanelor de asemenea dimensiuni pe autostrăzi din moment ce intervit defecte care pot să ducă la prăbuşirea navei. Respectiv, pilotul ghinionist din Minnesota a luat o decizie corectă.
0
1,037
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!