(VIDEO) Poliţia a publicat imaginile bătăii şoferului cu un poliţist. Arest şi dosar penal pentru protagonist

30 Decembrie 2020, 00:19
Redacţia PiataAuto.md
Cu puţin timp în urmă poliţia a publicat imaginile de dinaintea momentului în care un şofer atacase azi un poliţist, la intersecţia străzilor Ciuflea şi Bucureşti din capitală. Imaginile provin de la camerele din trafic şi arată că şoferul de Maserati (cerem scuze că l-am confundat cu un Camry mai devreme) ignoră indicaţia poliţistului, care dirija circulaţia în intersecţie şi forţează trecerea în acea intersecţie.
Astfel, şoferul a pus în pericol atât siguranţa traficului în acea intersecţie, cât şi integritatea poliţistului, chiar înainte de a ieşi din maşină şi a-l ataca.

Ulterior, şoferul a fost imobilizat cu ajutorul a altor doi colegi ai poliţistului şi cu folosirea de gaze lacrimogene, şi a fost arestat, fiind escortat la Inspectoratul de Poliţie Centru pentru documentare.

„Protagonistul” tupeist nu s-a ales doar cu o amendă contravenţională. Lui i s-a deschis dosar penal pe articolul 349 din Cod Penal - Ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere. Acum acesta riscă pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani sau amendă penală în sumă de până la 67,500 lei.

Ştirea iniţială cu imaginile video surprinse în trafic cu momentul bătăii şoferului cu poliţistul şi imobilizarea acestuia.
1
26,777
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!