(VIDEO) Urmărire a poliţiei finalizată cu accident în judeţul Iaşi, România

17 Decembrie 2020, 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Poliţiştii din Iaşi au avut azi o zi plină, pornind în localizarea şi apoi urmărirea unui autoturism care circula haotic pe raza comunei Popricani din judeţul Iaşi. Aceştia primiseră 3 apeluri la serviciul 112 despre automobil, condus de un şofer aflat, cel mai probabil, în stare de ebrietate.
Un echipaj aflat în zonă a reperat în scurt timp automobilul şi a încercat să-l oprească, însă acesta din urmă a demarat în trombă, iar de aici încolo a pornit o adevărată urmărire. La un moment dat acesta a oprit maşina, iar când şi vehicul poliţiei a oprit lângă el, l-a acroşat pe acesta şi a fugit din nou. Urmărirea a mai durat ceva timp, iar poliţiştii din Iaşi au cerut şi ajutorul colegilor din Botoşani, întrucât suspectul se îndrepta spre acest judeţ.

UPDATE 19:06: Într-un final, toată urmărirea s-a încheiat cu focuri de armă, trase de poliţişti, una din gloanţe nimerind în anvelope, iar astfel vehiculul a ajuns într-un şanţ. Ulterior s-a constatat că şoferul fusese rănit în acest tir de focuri, iar poliţiştii i-au oferit primul ajutor şi au solicitat intervenţia ambulanţei. Şoferul rănit a decedat la spital. Din informaţiile existente la această oră, se pare că s-au tras nu mai puţin de 18 împuşcături.
0
2,189
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!