Problemă neobişnuită a poliţiei din Germania: se caută huligani care aruncă ouă spre maşinile de pe autostrăzi

10 Ianuarie 2021, 11:24
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania se luptă de aproape două luni pentru a rezolva un caz ciudat, care pune în pericol în mod repetat siguranţa pe una din autostrăzile secundare din ţară — B464. Începând de la 15 noiembrie, pe această autostradă, din puncte diferite, s-au raportat multiple cazuri în care necunoscuţi aruncă ouă spre maşini.
Toate aceste cazuri au avut loc în locuri unde peste aceeaşi autostradă trec poduri, ceea ce implică faptul că făptaşii aruncă de acolo, de sus, ouăle spre automobilele în mişcare. Toate aceste cazuri au avut loc în orele nocturne, şoferii raportând uneori situaţii periculoase de trafic ca reacţiile la ouăle căzute peste automobilele lor, însă, din fericire, nici un asemenea caz n-a dus la provocarea vreunui accident.
Acelaşi tipar de cazuri s-a repetat de mai multe ori pe parcursul acestei perioade — două cazuri pe 15 noiembrie, unul pe 5 decembrie, şi încă două pe 22 decembrie. Şi pentru că poliţiştii îşi fac griji că următorul asemenea caz ar putea provoca un accident de circulaţie grav, cu victime, au demarat o campanie ciudată de investigaţie în zona Boblingen, căutând cutii de ouă prin gunoaie în locuri neaşteptate şi chiar găsind asemenea ambalaje la o staţie peco, apropiată locului unui incident. Aceştia cer şi ajutorul oamenilor din zonă, rugându-i să le raporteze orice activitate suspectă, poliţia intuind că făptaşii ar fi un grup de adolescenţi certaţi cu legea de prin zonă.
0
1,084
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!