Un şofer din Marea Britanie a trecut examenul teoretic la condus abia a 158-a oară

21 Ianuarie 2021, 14:32
Redacţia PiataAuto.md
Un britanic în vârstă de 42 de ani a devenit deţinătorul unui record pe care puţini şi l-ar dori. Organizaţia guvernamentală DVSA, cea care are în sarcină testarea celor care îşi doresc un permis de conducere, l-a plasat în topul unui clasament bizar, atunci când, la început de an 2021, a anunţat câteva cifre record din activitatea sa recentă. Dar, pentru a nu-i face de râs pe protagoniştii recordurilor, nu le-a anunţat şi numele deplin.
Aşadar, la sfârşitul anului 2020 şoferul de 42 de ani a susţinut în sfârşit cu succes examenul teoretic la permisul de conducere, abia din a 158-a încercare, cele 157 de încărcări anterioare soldându-se cu eşec! DVSA menţionează că acesta e de departe cel mai perseverent candidat, or, nimeni altcineva în istoria organizaţiei n-a încercat de atâtea ori să suţină examenul teoretic la permis de conducere. Partea proastă: pentru bărbatul de 42 de ani urmează examentul practic! Nu se ştie de câte încercări va avea dânsul nevoie pentru a-l da.

În acelaşi timp, agenţia guvernamentală britanică anunţă şi ocupanţii locurilor 2 şi 3 la numărul de tentative pentru examenul teoretic la obţinerea unui permis de conducere. Ocupanta locului 2 e o femeie de 34 de ani, care are la activ 117 încercări de a susţine examenul. Partea nostimă: ea încă nu l-a susţinut, după 117 încercări, aşa că, cel mai probabil, vor urma şi alte tentative, ba chiar ea ar putea să bată şi recordul bărbatului cu 158 de tentative, cine ştie. Ocupanta locului 3 e tot o femeie, de 48 de ani, care a reuşit să suţină acest exament la tentativa numărul 94.
Britanicii au anunţat şi câteva cifre de la capitolul examenului practic pentru permis de conducere. Astfel, recordul la numărul de tentative e deţinut de un şofer de 72 de ani, care şi-a primit permisul abia după 43 de încercări, el fiind urmat de o femeie de 47 de ani, care are deja 41 de încercări la activ, dar care încă n-a reuşit să treacă această probă practică.
0
1,161
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!