(VIDEO) În sudul Moldovei nămeţii promişi au venit. Situaţia curentă pe drumurile din ţară

27 Ianuarie 2021, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Deşi aseară poliţia şi serviciile speciale de intervenţie atenţionau şoferii de apropierea unui ciclon masiv de ninsori abundente, care ar fi trebui să ajungă în zona centrală a Moldovei către ora 3 noaptea, azi dimineaţă şoferii din capitală şi din împrejurimile ei au constatat că zăpada prevestită încă nu e parte deloc din peisajul autohton. Dar asta nu înseamnă că zăpada mare şi troienele s-au anulat. În alte regiuni ale ţării deja se circulă în condiţii de iarnă!
În Chişinău abia în orele dimineţii s-au făcut văzuţi primii fulgi. În regiunile sudice ale ţării, însă, începând cu raioanele Anenii-Noi, Căuşeni, şi mai sud, ninge de aseară. Aşa că dimineaţă aici era deja un strat frumos de zăpadă, iar serviciile speciale erau în plin proces de curăţare a drumurilor.

Ninsoare a venit şi în raionul Cahul, dar şi în cele din jur, un video al poliţiei fiind publicat încă înainte de răsărit, din care se raporta procesul de curăţare a drumului de către o autospecială, însoţită de un echipaj de poliţie.
Puteţi vedea din cele câteva filmuleţe selectate mai jos care e situaţia curentă din ţară. În orele următoare ninsoarea de va extinde pe cea mai mare parte a zonelor centrale, astfel încât va ajunge să cuprindă cea mai mare parte a Moldovei, şi va continua în formă abundentă cel puţin pe parcursul nopţii şi întregii zile de mâine. Prin urmare, avertizările şi sfaturile menţionate ieri rămân în continuare valabile.
0
1,253
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!