(VIDEO) Un moldovean şi-a incendiat maşina în câmp. Copie a gestului vlogger-ului rus?

24 Ianuarie 2021, 15:17
Ilie Toma
Vă amintiţi de vlogger-ul rus, care şi-a incendiat Mercedesul-AMG GT 4-door Coupe acum câteva luni, stârnind reacţii imense? Atunci rusul a zis c-o face în semn de protest pentru atitudinea unui service oficial al mărcii, care nu-i identificase o problemă la maşina sa în repetate rânduri.
Ei bine acum avem o copie a aceluiaşi gest, copie făcută de un moldovean, care se autoidentifică drept vlogger şi influencer. Şi acesta a mers tot într-un câmp, şi şi-a dat foc maşinii, doar că e vorba de un Saab 93 de mai demult, nu de un Mercedes-AMG GT 4-door Coupe bineînţeles.

Şi nu, influencer-ul moldovean nu face asta pentru că ar fi avut probleme cu vreun service Saab — pentru că nu există nici un service Saab, şi nici marca măcar nu mai există în lume. O face, după cum zice chiar el, pentru că... s-a săturat ca urmăritorii lui să-i ceară bani şi pretinde că prin arderea maşinii, ar începe totul de la zero. Şi tot el zice în video că nu, nu-l copie doamne fereşte pe vlogger-ul rus! E cu totul altceva! Noi n-am prea înţeles prin ce e unic gestul său, sau prin ce e nou. Poate pricepeţi voi mai bine?
Dar, pe lângă asta, aşteptaţi-vă la mult penibil în video-ul de mai jos. Începând de la faptul că în video este şi un plasament jalnic de publicitate la portmonee, până la metoda de incendiere. Şi apoi, n-ar fi cazul să ne întrebăm ce s-a întâmplat cu deşeurile produse de actul acestui influencer pe un câmp din Moldova — cu maşina arsă, cu benzina turnată pe câmp, cu uleiul din motorul maşinii, cu fumul din atmosferă? Oare n-ar trebui poliţia să se autosesizeze pentru a pedepsi şi descuraja asemenea acţiuni patetice, de dragul vizualizărilor sau like-urilor? Ce-a făcut acel vlogger rus în ţara lui, e de competenţa autorităţilor de acolo, însă acest gest, făcut în Moldova, ar trebui cu siguranţă să treacă prin vizorul autorităţilor competente de la noi, care i-ar putea da încadrarea legală corectă.

Voi ce părere aveţi despre acest caz?
0
23,823
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!