În sfârşit, poliţia amendează azi şoferii care virează stânga de pe banda dreaptă la intersecţia Albişoara-Puşkin din Chişinău

11 Februarie 2021, 14:26
Redacţia PiataAuto.md
În Chişinău există câteva intersecţii cu probleme cronice, unde o parte din şoferi consideră că e acceptabil să încalce constant regulile de circulaţie, şi ne referim mai ales la intersecţiile care au benzi delimitate separat pentru diferite direcţii de deplasare. Iar recent reparată stradă Albişoara, la intersecţia sa cu strada Puşkin, e una din cele mai evidente în acest sens.
La fiecare ciclu de semafor, uneori chiar dacă pa banda stângă stau 2-3 automobile în aşteptare pentru a vira spre stânga, se găseşte cineva care vine de pe banda dreapta, unde deplasarea poate fi făcută doar înainte, şi apoi virează de acolo spre stânga, uneori poziţionându-se arogant în faţa maşinilor care stau în aşteptarea culorii verzi la semafor. Lipsa unei linii de stop agravează şi mai mult această stare de lucruri în prezent, iar cea mai bună rezolvare ar fi, probabil, camere video care chiar să funcţioneze.
Totuşi, azi poliţia s-a apucat în serios de această intersecţie. Aici au venit agenţi INSP, care au început a-i amenda cu duiumul pe şoferii care virează neregulament spre stânga. Şi după numărul mare de maşini staţionate, poliţiştii nu duc lipsă de şoferi pe care să-i amendeze.

Sursa foto: Facebook / grupul CarPost.MD / Don Santos
0
20,047
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!