(VIDEO) Accident grav pe traseul Chişinău-Leuşeni: din nou lucrări de drum nesemnalizate şi nesecurizate?

5 Februarie 2021, 11:23
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs cu puţin timp în urmă pe traseul Chişinău-Leuşeni, la kilometrul 45. Au fost grav avariate un autoturism şi un microbuz, din informaţiile preliminare oamenii de la bord par să fi scăpat nevătămaţi.
Însă un video surprins la locul accidentului ridică mari semne de întrebare despre motivul producerii acestui accident. Un camion de lucrări de mentenanţă a drumului desfăşoară nestingherit lucrările în continuare, nefiind cumva semnalizat nici el, nici locul de dinaintea lui, chiar dacă se află pe o porţiune de drum în curbă, unde depăşirea este interzisă din cauza vizibilităţii proaste. Deşi efectiv există doar o bandă de circulaţie rămasă, nu există o trecere semaforizată, sau dirijată cumva prin semnale cromatice de către muncitori, aşa cum ar fi normal să se facă din punct de vedere al siguranţei rutiere. Doar unul dintre poliţiştii care au oprit la locul accidentului dirijează temporar circulaţia din spatele camionului, într-unul din sensuri.
Aşadar, e foarte probabil ca accidentul să se fi produs din cauza că unul din vehicule ar fi oprit brusc în spatele camionului pentru că n-a putut ieşi pe contrasens, fiind astfel lovit cu putere din spate de celălalt, în rezultat ajungând ambele departe pe acostament.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Andrei Vasile
0
4,496
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!