(VIDEO) Un designer suedez a transformat Tesla Model 3 într-un break electric superb

11 Februarie 2021, 19:07
Ilie Toma
Ar fi trebuit să spunem deja „designerul” nu ”un designer”, pentru că suedezul ăsta ne-a devenit aproape familiar în ultima vreme. Îl cunoaştem de la creaţiile sale pe bază de Mercedes-Benz S-Class W140, tot el fiind cel care a creat interpretările de modernizare a acelui model legendar, interpretări care au plăcut multora dintre noi şi care au fost foarte populare în rândurile voastre.
Dar iată că suedezul îşi îndreaptă condeiul digital nu doar spre modele clasice, ci şi spre maşinile moderne, cu propulsie electrică. Cu puţin timp în urmă el a creat o versiune break pentru cel mai popular model Tesla — Model 3, menţionând că şi-ar dori foarte mult ca o asemenea versiune să ajungă în producţie. Mai mult ca atât, suedezul estimează că fanii Tesla ar fi foarte atraşi de ideea unui break şi de practicismul său, întrucât majoritatea dintre ei sunt oameni cu gândire foarte practică şi progresistă. Din păcate, acum există doar un sedan Tesla Model 3, sau un SUV Model Y, care e cu totul altceva, dar nu există şi un break în gama Tesla.
Ei bine, se pare că şi de această dată suedezul a avut inspiraţie în mânuirea condeiului său digital, or, break-ul Tesla Model 3 chiar a ieşit interesant! Detaliile pot fi sau nu pe gustul fiecăruia, dar proporţiile au fost foarte bine trasate, aşa că o asemenea Tesla Model 3 Break nu doar că nu şi-a pierdut din prezenţa pe care o are sedanul, ci chiar a obţinut şi ceva atractivitate în plus, zicem noi!
Dar tu ce părere ei de creaţia suedezului?
0
1,285
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!