(VIDEO) Un taximetrist băut, urmărit astă noapte de poliţie în Chişinău, până a intrat într-un copac

25 Februarie 2021, 10:34
Ilie Toma
Un caz bizar şi periculos s-a produs azi noapte în Chişinău, cu implicarea unui taximetrist băut, dar, din fericire, totul s-a sfârşit lamentabil doar pentru protagonistul în stare de ebrietate, fără a mai răni pe altcineva.
Pe la ora 4 dimineaţa, taximetristul de la volanul unei Skoda a decis să scurteze intersecţia de la Calea Moşilor din Chişinău şi în loc să urmeze direcţia obişnuită ocolitoare, a traversat-o prin segmentul unde e permisă doar circularea transportului public, pentru celelalte vehicule accesul fiind interzis. Un echipaj de poliţie l-a observat şi a încercat să-l oprească.
Taximetristul nu s-a conformat şi a încercat să fugă, echipajul de poliţie pornind în urmărirea lui. Toată urmărirea n-a durat foarte mult, or taximetristul a gonit pe strada Ismail în sus, virând apoi spre str. A Hâjdeu, iar pe această stradă a încercat să vireze pe str. Gheorghe Coşbuc. Încercarea s-a soldat cu buşirea maşinii de un copac, însă.
Poliţia l-a reţinut pe şofer iniţial, acesta dovedindu-se a avea o alcoolemie de 0.29 mg/L. În scurt timp, taximetristul în vârstă de 26 de ani a fost preluat de o ambulanţă cu o traumă la picior în urma accidentului.

Poliţia capitalei a publicat mai jos şi video-ul cu şoferul reţinut şi testarea alcoolemiei.
0
1,295
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!