Caz neobişnuit în Germania: un pensionar nu-şi poate aminti unde şi-a lăsat un Audi A3 acum o lună, iar poliţia vrea să-l ajute

19 Martie 2021, 12:42
Redacţia PiataAuto.md
Un caz foarte neobişnuit e raportat de poliţia din Germania, odată cu solicitarea către public de a ajuta în rezolvarea misterului.
Poză simbol

La 18 februarie, un cuplu de vârstă înaintată din Germania a avut parte de o zi tumultoasă. Soţia plecase la cumpărături cu maşina sa, dar pe drum aceasta i s-a defectat, aşa că n-a ajuns la timp acasă. Soţul său a început a-şi face griji şi a urcat în propria sa maşină, un Audi A3 Sportback, pentru a porni în căutarea ei. Dar după mai multe căutări, bărbatul s-a rătăcit şi şi-a parcat Audi-ul într-o parcare, pentru a se dezmetici. O doamnă, care trecea pe alături, a văzut bătrânul confuz şi i-a propus să-i cheme un taxi, pentru a-l duce acasă, întrucât era deja ora 20:30. Taxi-ul a venit, iar bătrânul a ajuns acasă într-un final, unde s-a şi întâlnit cu soţia sa.
Poză simbol

Problema e că a doua zi dimineaţă bărbatul nu-şi amintea unde anume şi-a lăsat Audi-ul. După o săptămână de gândire, cei doi pensionari au mers la poliţie să ceară ajutorul. Nu era vorba de un furt, desigur, ci de un ajutor în identificarea maşinii, dar pensionarul nu ţinea minte prea multe detalii despre localizare.

După o lună de la întâmplare, poliţia aşa şi n-a reuşit să-i găsească Audi-ul bătrânului, aşa că acum face apel fie la doamna care i-a chemat taxi-ul, ca aceasta să-i contacteze şi să le sugereze locul unde era bătrânul, fie la oricare alt martor care ar putea şti în ce parcare se află un Audi A3 Sportback de culoare gri, cu numere de Boblinger, care ar valora cam 30,000 euro.
0
11,233
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!