Şofer de camion, impus de un poliţist din Chişinău să strângă pietrişul împrăştiat pe drum din camionul său

19 Martie 2021, 10:49
Redacţia PiataAuto.md
Problema modului în care camioanele transportă încărcăturile apare foarte des în vizor în Moldova, şi asta pentru că de foarte multe ori nu se respectă regulile de asigurare a încărcăturilor transportate, astfel încât acestea să nu ajungă să se împrăştie pe drum. Aşa că adeseori putem vedea camioane care pierd pietriş pe drum, nisip, sau multe alte tipuri de încărcături.
Un caz produs azi dimineaţă, însă, se pare că l-a revoltat pe un poliţist. Un camion cu betonieră şi-a împrăştiat o cantitate semnificativă de pietriş amestecat cu ciment atunci când a accelerat să intre în intersecţia cu sens giratoriu de la Calea Orheiului, din Chişinău. Poliţistul care dirija circulaţia în intersecţie, însă, l-a tras imediat pe dreapta pe şofer şi l-a impus pe acesta să-şi strângă pietrişul împrăştiat pe drum din camionul său.
Toată operaţiunea a durat câteva minute bune, dar drumul a fost lăsat curat până la urmă, iar martorii întâmplării s-au arătat încântaţi de gestul poliţistului. Tu ce părere ai, avem nevoie de mai mulţi asemenea poliţişti în Moldova?
1
1,980
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!