Un aventurier din SUA a distrus un McLaren 720S închiriat. Va trebui să acopere costul integral

2 Martie 2021, 18:09
Denis Godorozea
Un pasionat de maşini sportive exotice şi senzaţii tari a trăit clipe de groază acum câteva zile pe o şosea din statul California, SUA, iar consecinţele aventurii le va simţi pe propria piele, cel mai probabil, pe parcursul următorilor câţiva ani — tânărul s-a aventurat într-o cursă ilegală pe şosea cu un McLaren 720S închiriat, dar nu a făcut faţă puterii imense de peste 700 CP şi a distrus în totalitate maşina.
Din fericire, nimeni nu a avut de suferit careva traumatisme grave în urma accidentului, dar cert este că supercar-ul britanic nu va mai reveni pe drumurile publice americane şi va fi declarat daună totală. Consecinţele impactului le putem vedea în imaginile postate de departamentul de poliţie din regiune, care a relatat în postare că tânărul aventurier nici nu s-a gândit măcar să-şi cumpere o asigurare care să-i acopere gafa şi să acopere pierderile suferite de compania de chirie auto. Respectiv, tot tânărul va şi achita suma neverosimilă ce poate depăşi lejer o sută de mii de dolari americani.
Cel de-al doilea participant la cursa ilegală, un Lamborghini Huracan de culoare gri, aparent nu a avut de suferit, deci nu a avut loc vreo coliziune între cele două sportive. Şoferul de la bordul McLaren 720S a pierdut controlul volanului la un moment dat, scăpând maşina într-o serie de derapaje necontrolate, izbindu-se în parapetul separator de pe şosea.
0
1,362
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!