(VIDEO) Alpina lansează mâine seară un nou model: B8, bazat pe Seria 8

23 Martie 2021, 21:26
Ilie Toma
Renumita marcă ALPINA, specializată în modificarea profundă a modelelor BMW, anunţă pentru mâine seară lansarea unui nou model, bazat pe Seria 8 Gran Coupe.
Noul model al celor de la Alpina e cu atât mai interesant, cu cât în oferta curentă de modele nu există vreo Alpina bazată pe Seria 8, nici măcar pe versiunile coupe sau cabrio. Prin urmare, ştiind predilecţia pentru modificări ample şi consistente la motor a casei de tuning germane, cu statut de producător, ne putem aştepta la o lansare cu putere adusă la superlativ.
Cel mai probabil, noul Alpina B8 Gran Coupe se va baza pe versiunea de top M850i a coupe-ului cu patru uşi, iar sub capotă am putea descoperi o ipostază a V8-ului de 4.4 litri similară cu cea de pe Alpina XB7, bazată pe X7. În cazului SUV-ului produs de Alpina, motorul dezvoltă 621 CP şi 800 Nm. Cât anume va produce noul Alpina B8 şi dacă presupunerile noastre se vor adeveri — vom afla mâine seară.
Foto: Alpina XB7

Şi, pe lângă toate, aşteptăm ca noul model să fie o nouă operă de artă la capitolul estetic, al combinaţiilor de culori şi al unui aspect atemporal, specific ediţiilor Alpina de la crearea mărcii încoace. Staţi pe aproape, vom reveni cu informaţii complete mâine seară!
0
1,293
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!