(VIDEO) Grav accident cu un microbuz şcolar, produs în România

4 Martie 2021, 14:22
Redacţia PiataAuto.md
Ieri după amiază un accident deosebit de grav, cu implicarea unui microbuz şcolar, s-a produs în comuna Arbore din judeţul Suceava, România. Imediat după producere a fost activat cod roşu de intervenţie, la faţa locului venind 10 ambulanţe, inclusiv o ambulanţă pentru victime multiple.
Pe segmentul de traseu din interiorul localităţii, un Ford Focus cu plăcuţe britanice a oprit la un moment dat în mijlocul benzii sale. S-ar putea presupune că el a vrut să vireze stânga şi a oprit pentru a ceda trecere microbuzului din faţa sa, însă din imaginile video cu momentul impactului, surprins de o cameră de supraveghere de alături, nu se poate spune că acesta ar fi aprins vreun indicator de direcţie.

Din spatele său venea alt automobil, un VW Passat, ce pare să fi avut o viteză prea mare pentru localitate, dar nici aici nu putem spune cu certitudine dacă ea a fost cu adevărat peste limita legală. E cert, însă, că şoferul de VW a observat Fordul staţionând în faţa sa abia în ultima clipă, şi l-a acroşat în zona spate stângă, fiind ulterior proiectat pe contrasens, de unde venea microbuzul cu 19 elevi. Impactul a fost foarte puternic, aruncând microbuzul şcolar în şanţul alăturat.
Medicii au intervenit imediat cu un număr mare de ambulanţă. A fost nevoie inclusiv de echipe de descarcerare. Din fericire, însă, toţi oamenii din vehicule, inclusiv cei 19 elevi, erau conştienţi şi au scăpat cu viaţă.
Comunitatea online din România discută acum foarte aprig cine e vinovat, de fapt, de producerea acestui accident — şoferul Fordului, cel al VW-ului, sau poate ambii? Tu ce crezi?
0
1,229
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!