(VIDEO) Moldova: o şoferiţă şi un taximetrist, depistaţi în stare de ebrietate avansată la volan de poliţie

22 Martie 2021, 14:40
Denis Godorozea
Poliţia a relatat despre două persoane înlăturate de la volan, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată în acest weekend. Pe mâinile oamenilor legii au ajuns, astfel, un taximetrist ce a pornit la muncă după ce a consumat alcool, dar şi o şoferiţă, care nici măcar nu deţine vreun permis de conducere, dar a riscat să conducă în stare de ebrietate.
Taximetristul a fost oprit de un echipaj de poliţie, fiind observat circulând haotic în preajma intersecţiei străzilor Grenoble şi Cuza Vodă din sectorul Botanica al capitalei. La volanul taximetrului se afla un bărbat în vârstă de 65 ani, ce manifesta un comportament specific stării de ebrietate. Bărbatul a fost supus imediat testului cu aparatul Drager, ce a indicat o concentraţie de 1.11 mg/l de alcool etilic în aerul expirat. În consecinţă, bărbatul a fost înlăturat de la volan, iar maşina a fost transportată la parcarea specială.
Cel de-al doilea caz a avut loc în dimineaţa zilei de ieri. O şoferiţă a fost stopată pe bulevardul Decebal aproximativ la ora 06:45, care deşi a oprit maşina, a manifestat un comportament agresiv şi a refuzat să prezinte actele de identitate. Pentru că a opus rezistenţă, şoferiţa a fost înlăturată forţat de la volan şi transportată la sediul IP Botanica pentru identificare şi documentare. Aceasta s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 21 ani, care nici măcar nu deţine vreun permis de conducere. Testul alcoolscopic a indicat o concentraţie de 1.04 mg/l de alcool.
0
1,730
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!