Honda publică prima imagine cu versiunea de serie Civic de generaţie nouă

14 Aprilie 2021, 17:08
Denis Godorozea
Deşi designul noii Honda Civic nu mai este o mare enigmă după ce japonezii au prezentat prototipul celei de-a 11-a generaţie a compactei legendare, astăzi divizia americană Honda a dat publicării o imagine teaser ce surprinde partea frontală a noului model. Totodată, niponii au dezvăluit şi data premierei oficiale pe piaţa nord-americană.
Versiunea de serie Honda Civic

Pentru prima dată noua generaţie Honda Civic şi-a dezvăluit formele în calitate de concept în luna noiembrie a anului trecut. Sedanul a apărut într-o versiune apropiată la maxim de maşina care va ajunge ulterior pe linia de producţie, însă niponii nu au dezvăluit şi arhitectura interioară a lui Civic. Cum am şi anticipat, varianta de serie repetă în totalitate prototipul prezentat mai devreme şi apare în versiunea de top nord-americană, numită Touring. De altfel, versiunile destinate Japoniei şi Europei vor repeta în totalitate designul versiunii destinate SUA, cu excepţia celor mai mici detalii poate.
Prototipul Honda Civic, dezvăluit în premieră în noiembrie 2020

Cu schimbul de generaţii Honda Civic nu va renunţa la versiunile sportive, interpretările de top Si şi legendara Type R urmând să apară ceva mai târziu. În schimb, Civic va renunţa la caroseria de coupe, urmând să fie oferit doar în versiuni sedan şi hatchback. Detalii complete despre substratul tehnic şi habitaclul vor fi dezvăluite în cadrul premierei oficiale, ce va avea loc în SUA în 28 aprilie. Livrările noului Civic vor demara în vara acestui an în SUA, iar ulterior maşina va fi disponibilă şi pe alte pieţe.
0
1,330
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!