Mitsubishi L200 e pregătit să cucerească zonele arctice cu modificările lansate de tunerii din Rusia

30 Aprilie 2021, 11:46
Denis Godorozea
Divizia rusească a companiei de tuning Arctic Trucks a pregătit un pachet de modificări de offroad pentru Mitsubishi L200. Pickup-ul este gata să cucerească acum zonele arctice prin cele mai severe condiţii de iarnă şi offroad.
Pachetul de modificări AT35 a fost elaborat de divizia Arctic Trucks din Rusia special pentru pickup-ul japonez. Pentru a face faţă zonelor înzăpezite pe parcursul întregului an ruşii au echipat modelul L200 cu noi componente de suspensii ce aduc un surplus de 45 mm pentru garda la sol.
Pachetul include un set de anvelope de offroad cu diametru de 35 inch încălţate pe jantele originale Arctic Trucks de 17 inch. Doar anvelopele mai aduc un surplus de încă 50-70 mm pentru garda la sol, iar în consecinţă a fost mărit şi unghiul de atac de la 30 grade standard până la 38 grade acum.
La nivel estetic L200 modificat de Arctic Trucks se distinge prin aripile evazate şi bara de protecţie frontală restilizată în partea inferioară. Totodată, caroseria poate fi fortificată cu protecţie anticorozivă. Deocamdată nu sunt prevăzute careva modificări pentru unitatea de propulsie sau transmisie, dar ruşii recomandă viitorilor clienţi să opteze pentru oricare din motorizările diesel disponibile pe modelul L200 de serie.
Transformarea ulterioară a pickup-ului în cadrul Arctic Trucks durează până la 7 zile, iar maşina este omologată pentru drumurile publice. Preţul modificărilor nu a fost anunţat.
1
1,519
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!