Un Fiat Doblo cu plăcuţe de Suceava, blocat într-o pădure din Moldova şi salvat de voluntarii 4x4

18 Aprilie 2021, 09:16
Ilie Toma
Voluntarii asociaţiei Rescue 4x4 Moldova, cei care intervin gratuit cu offroader-ele lor bine pregătite în ajutorarea şoferilor ajunşi în tot soiul de situaţii, au raportat ieri despre un caz special şi dificil, intervenţia pentru care a durat până la lăsarea nopţii.
Un Fiat Doblo din România, cu plăcuţe de Suceava, a ajuns din motive neclare să se îndrepte pe un drum de pădure, în pantă. Nu e un secret că în această perioadă de după iarnă, drumurile prin pădure sunt deosebit de răzmuiate şi adeseori nici maşinile cu tracţiune integrală nu pot înainta dacă n-au anvelope potrivite şi o gardă la sol mai mare. Fiatul cu tracţiune faţă a înaintat cât a putut, însă într-un final a rămas blocat în mijlocul pădurii, pe un drum pe care rar cine mai circulă în perioada asta, poate o dată în câteva zile.
Aici i-au venit în ajutor voluntarii 4x4 din Moldova, care au deja o procedură de localizare, datorită aplicaţiilor de chat şi distribuire a localizării cu ajutorul telefonului mobil al celui care are nevoie de asistenţă. În ajutorul Fiat-ului a venit un Jeep Grand Cherokee bine pregătit de provocări de offroad, condus de Nicu Namolovan, unul din voluntari.
La început Fiatul a fost tractat cu ajutorul troliului, după care a urmat o tractare clasică, toată operaţiune durând destul de mult timp, însă încheindu-se cu succes către lăsarea serii. Puteţi vedea un sumar al intervenţiei în video-ul de pe Facebook, publicat de cei de la Rescue 4x4, pe care nu l-am putut include mai jos.
0
574
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!