(VIDEO) David Beckham se aventurează în burnout şi derapaje cu Maserati Levante

15 Aprilie 2021, 14:48
Denis Godorozea
David Beckham a acceptat invitaţia Maserati de a deveni ambasadorul mărcii la nivel global. În acest sens părţile au cooperat la producţia unui prim spot publicitar împreună, în care superstar-ul britanic apare alături de un Maserati Levante Trofeo, deci în versiunea de performanţă a SUV-ului italian, aventurându-se în burnout şi derapaje controlate.
Beckham s-a arătat încântat de invitaţia de a coopera cu brandul italian de automobile sportive de lux, sugerând că împărtăşeşte pasiunea pentru inovaţie şi design alături de Maserati. De menţionat, că Beckham nu este doar un mare pasionat de automobile, dar şi un şofer experimentat, or în clipul video produs cu Maserati, cum demonstrează şi pozele făcute în timpul filmărilor, Beckham a executat toate cascadoriile cu un Levante Trofeo de culoare roşie de sine stătător, deci nu a apelat la ajutorul unui pilot mai experimentat.
Cooperarea dintre Beckham şi Maserati a început cu un Levante Trofeo, cea mai performantă versiune de serie a primului SUV din istoria mărcii italiene. Amintim că în această ipostază Levante are sub capotă un benzinar biturbo V8 de 3.8 litri, capabil să dezvolte 590 CP şi 730 Nm.
Motorul se cuplează la o cutie automată cu 8 trepte, ce transmite cuplul pe ambele punţi, iar şoferul poate selecta un regim de rulare în care transmisia va favoriza roţile punţii spate în distribuţia cuplului. Cu sistemul de launch control inclus şi în regim de performanţe maxime Levante Trofeo poate accelera până la 100 km/h în doar 3.9 secunde, viteza maximă depăşind 300 km/h.
0
1,541
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!