(VIDEO) Urmărire de mai puţin de două minute a poliţiei în Ucraina, finalizată cu distrugerea maşinii fugarului

1 Aprilie 2021, 22:09
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire bizară a poliţiei s-a produs acum mai bine de o săptămână pe străzile oraşului Odesa din Ucraina, urmărire care a durat doar 1 minut şi un pic de la începutul ei până la finalul jalnic pentru fugar şi maşina sa. Imaginile acestei urmăriri au fost publicate de către serviciul de monitorizare a traficului din oraşul ucrainean abia ieri.
La o intersecţie cu sens giratoriu, poliţia a considerat suspect un automobil din faţa sa şi a aprins girofarul pentru a-l soma să stopeze. Şoferul acestui automobil, însă, a accelerat imediat şi a început a goni în încercarea de a scăpa de poliţie. Însă şi încercarea acestuia de a fugi pare ciudată, întrucât fuga lui s-a limitat, practic, la goana pe o stradă între două intersecţii cu sens giratoriu din oraş, înainte şi înapoi.
Când a revenit la intersecţia iniţială, unde începuse urmărirea cu un minut şi un pic mai devreme, fugarul a trecut peste o trecere semaforizată de pietoni la doar câteva secunde după ce pe acolo a traversat un bărbat, iar la o altă secundă distanţă a intrat pe de-a dreptul în rondul din centrul intersecţiei, sărind peste borduri, lovind un stâlp din interior şi sfârşind cu maşina distrusă printre arbuştii de acolo. La scurt timp poliţiştii au arestat şoferul şi pasagerul său.
0
1,783
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!