(VIDEO) Accident inexplicabil: un Chevrolet Malibu a ajuns în acoperişul unei case în SUA

27 Mai 2021, 12:38
Denis Godorozea
Un accident inexplicabil a avut loc în urmă cu câteva zile în oraşul St. Louis din statul american Missouri, când un Chevrolet Malibu a zburat în aer şi s-a ciocnit în acoperişul unei case, unde a şi rămas blocat. Din fericire, accidentul nu a provocat victime omeneşti şi nimeni nu a avut de suferit leziuni corporale grave.
Conform datelor preliminare furnizate de presa locală în baza investigaţiilor poliţiei, sedanul s-ar fi deplasat cu viteză pe un bulevard din apropiere, până la un moment dat a ieşit pe acostament, ciocnindu-se cu un pin şi ulterior cu un gard metalic, motiv din care a şi zburat în aer şi a ajuns, în consecinţă, în acoperişul casei. Pentru a înlătura consecinţele accidentului a fost solicitat ajutorul pompierilor cu macara, pentru a scoate automobilul de pe acoperiş.
Pompierii au declarat că e un adevărat miracol că nimeni nu a avut de suferit, or cuplul ce locuieşte în casa avariată dormea în momentul impactului în doar câţiva metri distanţă de la locul în care sedanul a intrat în casă prin acoperiş. În maşină se aflau doi tineri în momentul accidentului, nu se menţionează, însă, dacă aceştia erau sub influenţa alcoolului sau drogurilor şi nici dacă cel din spatele volanului deţine vreun permis de conducere.
0
1,095
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!