(VIDEO) Cum şi-a ales Jeremy Clarkson tractorul potrivit ca să devină fermier

15 Iunie 2021, 13:09
Ilie Toma
Jeremy Clarkson, renumitul protagonist al show-ului The Grand Tour, a avut o ocupaţie mai specială pe perioada pandemiei — s-a mutat la ferma sa de la ţară încă în primăvara lui 2020 şi a încercat să se facă fermier, filmând toată experienţa sa într-un nou show, lansat de curând pe Amazon Prime.
Întâi de toate, a trebuit să-şi aleagă un tractor. Şi ce tractor ar putea să-şi aleagă omul care a condus la viaţa sa cele mai superbe supercar-uri ale lumii, având şi o colecţie frumoasă proprie de maşini speciale?
În stilul său consacrat, Jeremy a mers la un dealer local ca să-şi aleagă tractorul potrivit. A tras cu ochiul la mai multe modele, mai modeste şi mai puternice, mai practice şi mai potrivite unui agricultor începător.
Şi a ales cu totul altceva... Un tractor Lamborghini! Da, Lamborghini mai produce tractoare şi în prezent, doar că, deşi poartă acelaşi nume, companiile producătoare de tractoare şi automobile nu au nimic în comun decât o istorie şi o imagine care pune pe accent pe aceleaşi valori. E cam ca şi în cazul maşinilor Volvo şi a camioanelor sau tehnicii speciale Volvo, sau a automobilelor şi camioanelor Renault.
Aşadar, Clarkson a ales un Lamborghini R8, un tractor cu un motor de 7.15 litri capacitate, care dezvoltă 269 CP şi1,052 Nm! Un tractor de toată frumuseţea, care mai e şi uriaş pe deasupra. Într-atât de uriaş, încât toţi, dar absolut toţi, au ţinut să-l tachineze pe Clarkson pentru că şi-ar fi luat un tractor prea mare.
Includem mai jos video-ul momentului alegerii tractorului din noul show al lui Clarkson.
0
1,295
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!