Ingeniozitate americană: un şofer şi-a montat o antenă parabolică pe capotă pentru acces la internet

6 Iulie 2021, 13:25
Denis Godorozea
Poliţia din statul american California a documentat un şofer pentru instalarea unei antene parabolice pe capota maşinii. Şoferul ingenios a fost surprins de ofiţerii americani de patrulare pe o şosea, rulând cu antena pe capotă. Bărbatul de la volanul Prius-ului a explicat instalaţia prin necesitatea de a avea acces la internet.
Cazul a fost surprins acum câteva zile pe una din şoselele din California. Un echipaj de poliţie a observat o Toyota Prius circulând cu o instalaţie pe capotă. Oamenii legii au tras imediat Prius-ul pe dreapta, iar şoferul le-a relatat că pur şi simplu are nevoie de acces la internet fiind în mişcare, pentru a-şi gestiona afacerea. Se pare că antena parabolică este utilizată pentru conexiune la reţeaua Starlink, lansată de compania lui Elon Musk, cu acces la internet prin sateliţi.
Întrebat dacă nu-i provoacă careva dificultăţi antena instalată pe capotă în apropiere imediată de parbriz, bărbatul le-a răspuns sincer că virarea la dreapta a devenit mai anevoioasă din cauza antenei. Ei bine, sinceritatea nu l-a scutit de amendă, şoferul fiind obligat să demonteze antena până a porni la drum. Mărimea amenzii nu a fost specificată.
0
952
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!