(VIDEO) Abuz de pilot automat: un şofer american a fost prins a treia oară dormind la volanul Tesla

2 Iulie 2021, 13:20
Denis Godorozea
Unii şoferi nu se pot lăsa de încălcări în traficul rutier, însă pe când o parte din ei, obsedaţi de viteză, cad prada radarelor de poliţie, alţii obişnuiesc să încalce într-un mod chiar incredibil. Este şi cazul unui şofer american din statul Wisconsin, care a fost prins a treia oară de oamenii legii dormind la volan în timp ce maşina rula cu pilotul automat inclus.
Ultima dată şoferul somnoros a fost prins de poliţie datorită cetăţenilor responsabili, care au raportat cazul surprins în trafic cu o Tesla Model 3 rulând automat, cu şoferul adormit la volan. Câteva echipaje de poliţie au intervenit imediat şi au constatat că şoferul nu reacţionează în vreun fel la somaţiile de a opri automobilul, pentru că doarme. Urmărirea a durat peste 3 kilometri, cu girofarurile incluse, la viteze de şosea de peste 130 km/h, până şoferul s-a trezit şi a oprit pe acostament.
Cum putem vedea în materialul video de mai jos, surprins de camera de bord a maşinii de patrulare şi camerele de corp ale ofiţerilor, bărbatul nega vehement că ar fi dormit la volan, asta chiar dacă oamenii legii l-au surprins în flagrant dormind la volan. Pentru că a fost depistat cu aceeaşi încălcare pentru a treia oară, bărbatul a fost deposedat de electromobil, maşina fiind transportată la parcarea specială, iar ulterior va ajunge în instanţa de judecată, unde va fi stabilită pedeapsa.
0
1,397
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!