(VIDEO) Aşa se fură roţile în Chişinău: cu Toyota Prius de taxi, după roţile unui Lexus

20 Iulie 2021, 12:33
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Chişinău anunţă despre reţinerea unui hoţ de roţi din capitală, publicând totodată şi informaţii interesante despre acest caz.
Proprietara unui Lexus a apelat 112 pentru a anunţa că în noaptea de 26 iunie i-au fost furate roţile de la maşina sa, parcată într-o curte de pe strada Independenţei din sectorul Botanica. Femeia şi-a găsit maşina pusă pe nişte pietre dimineaţa.
Forţele de ordine au pornit în căutarea suspectului şi au găsit o cameră video în curtea blocului, care a surprins momentul furtului. Au descoperit că hoţul a venit la volanul unei Toyota Prius de taxi şi a acţionat nestingherit, fiind convins probabil că nu dă de bănuit nimănui şi că nu există camere video într-o asemenea curte interioară. Dar imaginile i-au ajutat pe poliţişti să identifice vehiculul, după care şi şoferul hoţ. Incredibil, dar acesta şi-a pus roţile furate chiar la taximetrul său şi umbla cu ele.
Acum poliţiştii îl cercetează penal, iar roţile au fost scoase de la Prius şi întoarse proprietarei de Lexus. Hoţul riscă închisoare de până la 4 ani, amendă de până la 67,500 lei sau muncă în folosul comunităţii de până la 240 ore.
0
20,226
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!