(VIDEO) Inundaţii în Chişinău: care este starea actuală pe drumurile din capitală

5 Iulie 2021, 09:39
Denis Godorozea
Ploile abundente au dat peste cap traficul rutier şi planurile locuitorilor capitalei. Mai multe străzi din Chişinău au fost inundate în urma precipitaţiilor, blocând automobile şi unităţi de transport public. Printre cele mai afectate artere la ora actuală este strada Calea Ieşilor şi strada Meşterul Manole, unde pe diferite porţiuni de drum traficul circulă lent din cauza apelor ce se ridică la câţiva centimetri deasupra drumurilor.
Tot din cauza ploilor abundente în orele dimineţii a fost dat peste cap itinerarul transportului public din capitală. Astfel, troleibuzele de pe ruta 13 şi 21 au circulat doar până la strada Meşterul Manole, pe când troleibuzele noii rute urbane 38 au fost redirecţionate pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt din cauza inundaţiilor pe strada Albişoara. Simultan au fost blocate şi trolebuzele de pe rutele 1, 3, 4, D şi 35. Conform actualizării Regiei Transport Electric din Chişinău, la ora actuală transportul public circulă conform itinerarului şi fără întârzieri.
Pe reţelele de socializare apar mai multe secvenţe video cu acualizări despre starea actuală pe drumurile din Chişinău. Mai jos, un utilizator a publicat o scurtă secvenţă cu drumul inundat de pe strada Calea Ieşilor.

Sursa video: Facebook.com / Grupul GBM Online / Яна Карлюга
0
4,330
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!