(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru un şofer de BMW din Chişinău, după tăierea colţului şi goană printre maşini

4 Iulie 2021, 13:46
Redacţia PiataAuto.md
Celor mai mulţi dintre noi nu ne plac situaţiile când agenţii de patrulare stau la pândă cu radarele pe străzile ţării. Dar la fel de mult nu ne plac şoferii care o fac pe jucătorii de şah în trafic, tăind colţuri în manevrele pe diagonală şi gonind cu viteze mult prea mari pentru mediul urban, iar pentru asemenea cazuri, un poliţist cu radarul ar fi exact acul de cojoc necesar.
Exact o asemenea situaţie s-a produs ieri pe strada Vasile Alecandri din Chişinău, spre şoseaua Hânceşti. Şoferul, a cărui cameră de bord a înregistrat momentul, circula regulamentar pe banda stângă din cele două, pe cea din dreapta circulând un microbuz de rută. Însă, la un moment dat, între acest automobil şi microbuz, s-a strecurat pe diagonală, cu viteză, un BMW X4, schimbând banda exact înaintea acestei maşini, fără a avea vreun indicator de direcţie aprins. Şoferul cu camera de bord reacţionează vizibil luat prin surprindere la această manevră, luând niţel spre stânga volanul, în timp ce BMW-ul continuă să gonească mai departe pe banda stângă.
Preţ de doar câteva secunde, însă, pentru că ceva mai încolo s-a nimerit a fi un poliţist cu radar, care l-a reperat rapid pe X4, somându-l să oprească pentru o pedeapsă imediată. Vezi întreaga situaţie surprinsă în video-ul de mai jos.
0
19,816
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!